God fortsättning ?

i en artikel jag läste på på den förträffliga sidan http://www.dagensjuridik.se läste jag om klappar på kredit och smartnessen inom det fenomenet.

Det finns absolut inget smart med att handla klappar på kredit, precis som det inte finns något smart i att låna ut pengar till de som ej kan betala.

Problemet med kronofogden är att de inte har någon form av verklighetsuppfattning alls, tyvärr har deras beslutade egen lilla värld spridit sig ner till varenda tjänsteman, telefonist och städare inom myndigheten.

Skulle bara nån inom myndigheten titta hur världen fungerar idag så skulle säker de också arbeta för att samhället skulle utforma lagar och regler för att minska skuldsättningen.

den där  Karolina Kull är med all säkerhet  med på festerna på morgonmötet med restrerande fyllerister på myndigheten.

Kronofogden borde naturligtvis arbeta för att kreditgivarna inte kan bete sig hur som helst, de borde även arbeta med att regelverket blev klarare och mer lättförstått inom området.

Men vad gör  Eva och Karolina på jobbet ? jo de arbetar för att förenkla indrivningen på tveksamma skulder och lär organisationen hur de förolämpar de skuldsatta på bästa möjliga sätt.

Annonser

Om Fattig

En vanlig kille med skulder och tillgångar har även ett betalkort..inte så vanligt bland såna som jag =O Visa alla inlägg av Fattig

2 responses to “God fortsättning ?

  • badhus

    hon vet ju inte ett smack denna kull här har ni en som vet hur det var då för 20-15 sedan och det är exakt som det är i dag. bankerna stod i kö för att låna ut pengar likaså handeln. tokkäring.

    • Fattig

      Det är ganska ”roligt” att läsa ibland om deras helt förvridna värld, men det mest tragiska i detta är att jag tror att de tror på den själva =O

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: